Blogul Tabere cu Suflet nr. 7

cropped-taberecusuflet-50011.jpgAm lansat Blogul Tabere cu Suflet cu nr.7 ! Acesta va contine, la fel ca si celelalte, poze si informatii din Tabere, de la Competitii si de la Iesirile de Weekend. 

Iata cum este structurata informatia pe platforma Tabere cu Suflet:
Siteul Tabere cu Suflet contine informatiile generale despre Taberele de Schi si de Vara, programul acestora, precum si programul Iesirilor de Weekend. Aceste este siteul principal.
Pentru a oferi parintilor informatii proaspete de la activitatile cu copiii, urcam in fiecare zi poze din tabere:)
Cum acestea ocupa mult spatiu, am ales ca solutie sa atasam siteului principal cate un blog wordpress.com. Capacitatea unui astfel de blog  in varianta free este limitata la 3 GB, ca urmare trebuie sa il schimbam periodic. Asa se explica cele 7 bloguri Tabere cu Suflet construite pana acum! (n.a. Nu am pus la socoteala blogul Video Tabere cu Suflet, construit pe o alta platforma)

Cand am lansat Blogul Tabere cu Suflet 2016, ne propuneam sa acoperim perioada mai – decembrie 2016. Previziunile au fost depasite si iata ca  inca nu s-a terminat Vacanta de Vara si suntem nevoiti sa trecem la alt blog! Va multumim si va asteptam cu drag alaturi de noi sa il umplem si pe acesta:)

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s