Tabara Campionilor – o Invitatie in Cupa Mondiala

WCupHirscher2Ca de obicei, la mijloc de martie va invitam in Tabara Campionilor sa ii vedem pe viu, la lucru, pe cei mai buni schiori din Cupa Mondiala, in Finala Cupei Mondiale la Schi Alpin. De data aceasta vom traversa oceanul si vom schia in Aspen, Colorado.

Luna viitoare incepe o noua editie a Cupei Mondiale! Cursa de debut va avea loc sambata, 22 octombrie, pe ghetarul de la Soelden. Saptamana de saptamana, din decembrie pana in martie, vom avea o multime de competitii. Finala editiei din acest sezon va avea loc in 13-19 martie 2017, la Aspen, in Colorado. Cei mai buni 20 de schiori ai fiecarei discipline se vor intalni, timp de o saptamana, intr-un maraton in care vom avea, concentrate, 11 curse de cel mai inalt nivel!

Ca de obicei, vom incerca sa fim si noi prezenti la acest adevarat festival al schiului alpin! Vom merge cu avionul pana in Aspen, multumita infrastructurii americane:) Vom sta in centrul statiunii Aspen, chiar langa eroii Circului Alb! Vom avea ocazia sa ii vedem evoluand in curse, la antrenamente, si chiar sa vorbim cu ei:) Desi sunt cei mai buni schiori ai planetei, sunt oameni simpli, deschisi, gata sa stea de vorba si sa schimbe o impresie cu fanii.

In plus, vom avea de o parte de o experienta deosebita, Aspen fiind una dintre cele mai exclusiviste statiuni de schi din lume, un fel de St.Morits de pe partea cealalta a oceanului! Hotelul in care stam, Aspen Mountain Lodge, este un hotel un hotel cochet, cu piscina exterioara incalzita, situat in centrul statiunii. Aici luxul este la el acasa, iar spatiul schiabil este impresionant. Asadar nu pierdeti timpul, haideti cu noi la Finala Cupei Mondiale🙂

Pretul este de 2200 Euro pentru adulti / 1900 Euro pentru copii pana in 10 ani, si include transport, skipass pe 6 zile, acces la diferite facilitati media (functie de momentul rezervarii), cazare in camera de 2 / 4 paturi, mic dejun, gustari dupa ce schiem si multa voie buna:)

Detalii gasiti aici iar pentru Rezervari intrati aici. Rezervarea ferma se face prin plata unui avans de 50%. Termenul limita este 10.10.2016.
Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati.

Va asteptam cu drag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s