Weekend Activ WeCare

TeamXpert.164Duminica, 2 octombrie, va invitam la Aventura! Vom merge cu bicicletele in Padurea Cernica, apoi, cine mai are energie, se poate catara pe traseele din Parcul de Aventura🙂
Iesirea are o componenta WeCare, printre participanti aflandu-se 12 copii institutionalizati!

Weekend Activ WeCare

Ce: Tura cu bicicletele

Cand: Duminica, 2 octombrie 2016

Unde: Cernica

Cine: Oricine este bine venit si vrea sa ajute!  Este recomandat sa aveti putina experienta si o bicicleta pregatita.

Cost: 25 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Ce oferim: Asistenta ghid, supraveghere copii pe traseul de biciclete, apa, dulciuri, garantia unei ture frumoase si satisfactia de a participa la un proiect WeCare :)

Inscrieri: Aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este marti, 27 septembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva poze de la ultima iesire cu bicicletele pe acest traseu.

Programul Iesirilor de Weekend se gaseste aici.

WeCare: La aceasta iesire va lua parte gratuit, prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, un grup de copii din centrele de plasament Peris si Voluntari. Prin participarea dvs ne motivati sa mergem mai departe pe calea pe care am ales-o!


Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Proiectele WeCare ale Asociatiei Tabere cu Suflet au fost create in 2010, pentru a promova o Lume mai buna, ajutandu-i pe cei aflati in nevoie si inspirandu-i si pe altii prin exemplul propriu. De atunci mii de copii au fost ajutati prin principalele 3 programe aflate in derulare:

  • Zambet pentru toti copiii este un program de Responsabilitate Sociala, inceput in urma cu 6 ani. Scopul proiectului este promovarea unei Lumi mai bune, oferind copiilor un Zambet, impreuna cu sansa unei evolutii fizice, intelectuale si emotionale normale. Prin acest proiect copiii au acces Gratuit la Programele Tabere cu Suflet, tabere si activitati de weekend cu diferite profile. Mai multe detalii Zambet pentru toti Copiii
  • Apoi este Sport pentru toti copiii, un program ce isi propune dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Programul pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare. Prin acest program copiii au acces gratuit la competitii. Mai multe detalii Sport pentru toti Copiii
  • Un alt proiect este Jucarii pentru toti copiii, un program social, prin care Asociatia Tabere cu Suflet distribuie Jucarii pentru copii cu varste intre 3 si 10 ani. Beneficiarii programului sunt copii din centrele sociale sau copiii ai caror parinti au venituri reduse si solicita primirea acestui ajutor. Mai multe detalii Jucarii pentru Copii

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

2 thoughts on “Weekend Activ WeCare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s