Invitatie de Ziua Educatiei

cetateauriasilor1Pe 5 octombrie sarbatorim Ziua Mondiala a Educatiei! Cu aceasta ocazie, va invitam la o drumetie inedita, in Cetatea Uriasilor din M-tii Bucegi:)
Vom afla legende si vom descoperi cum s-au zidit muntii, vom afla povestea Icarilor si le vom aduce un pios omagiu. Vom avea parte de peisaje de vis, caci nicaieri nu este mai frumoasa toamna ca pe munte, vom vedea flori gingase si vom invata de ce este important sa avem grija de natura!

Pe 5 octombrie, in mai multe tari ale lumii se sarbatoreste Ziua Mondiala a Educatiei. Eveniment este menit sa ne reaminteasca faptul ca o educatie de calitate reprezinta cheia unei reusite profesionale.
Haideti sa le multumim tuturor dascalilor care, inainte de orice, pun suflet in procesul de predare!

Conform Ordinului Ministrului Educatiei, acesta zi deosebita va fi marcata prin “manifestari specifice” de catre fiecare unitate de invatamant. Anul trecut insa, in scolile din Bucuresti, Ziua Educatiei a fost o zi libera, copiii si profesori pur si simplu nu au venit la scola.
In aceasta situatie, Asociatia Tabere cu Suflet propune, in aceasta zi, o drumetie la poalele Muntilor Bucegi, in zona Refugiului Costila.

Weekend Activ pe Munte

Ce: Drumetie

Cand: miercuri, 5 octombrie 2016

Unde: Busteni – Valea Alba – Refugiul Costila

Cine: Oricine doreste sa vina. Este bine sa aveti o minima experienta de mers pe munte

Dificultate traseu: Traseul are o lungime de 4-5 ore si se merge predominant pe poteca, prin padure. traseul nu este marcat si, in anumite zone, sunt mici saritori ce trebuie traversate.

Ce oferim: Ghidare si supraveghere (Just Trek) sau transport, masa picnic, ghidare si supraveghere,  (All Inclusive).

Cost: Just Trek – ProBono; All inclusive – 120 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: RezervariWeekend. Termenul limita este joi, 29 septembrie, ca sa stim cum sa ne organizam. Functie de evolutiile din prognoza meteo pot aparea schimbari. Urmariti actualizarile aici: blog.taberecusuflet.ro.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima drumetie in Cetatea Uriasilor

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa facem drumetii si sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s