Ajutor pentru o Lume mai Buna

LumeMaiBunaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa ajutam pe toata lumea, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna, pentru ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand, am primit o cerere, intr-un loc mai putin obisnuit, pe plaja, la mare!

In ultimul weekend la mare, desi vremea a fost numai buna de plaja iar apa marii cat se poate de calda, pe plaja nu erau multi turisti. Cu toate acestea, o doamna in jur de 60 de ani mergea din cersaf in cearsaf, abordand putinii turisti aflati pe plaja din Eforie, cerandu-le sa doneze sume pentru “cazuri sociale”. Am intrat in vorba cu ea si am intrebat despre ce cazuri este vorba. Ne-a spus ca o cheama Cazacu si ca este voluntar la Asociatia Aurora Salt spre Stele din Constanta. Avea si un dosar pe care il purta in mana, cu niste poze ale unor copii.
Nu a trecut mult si, pe plaja, a aparut o alta doamna, tot de varsta a treia, care cerea bani pentru cauze sociale. De data aceasta era vorba de o alta asociatie, Speranta, Lumina, Viata, tot din Constanta. Se pare ca in zona a proliferat acest mod de a cere ajutor.
Nu stim cum sunt folositi banii si unde ajung. Am cautat pe net si am gasit doar niste pagini de facebook. Nu suntem, insa, in masura sa judecam acest mod.
Pentru ca este, totusi, o cerere de ajutor, ne facem datoria sa le urcam pe pagina WeCare Ajutor pentru o Lume mai Buna.

Iata cateva poze cu una dintre doamne si cu documetele sale.


(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s