Tabara de 1 Decembrie

1dec1In perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, va invitam in Tabara🙂 Vom merge la Predeal si vom schia sau vom merge pe munte, ne vom balaci si vom participa la competitii, vom merge in Parcul de Aventura si ne vom pregati de Ziua Romaniei!
Si pentru ca sa va ajutam sa va inscrieti, pana luni, 7 noiembrie, va oferim o reducere 10% reducere!

Anul acesta, zilele de Sf.Andrei (30 noiembrie) si Ziua Romaniei (1 decembrie), zile care sunt libere, cad miercuri si joi. Numai bine pentru o punte cu weekendul:) Mai multi parinti ne-au intrebat daca nu organizam o tabara in aceasta perioada. Iata raspunsul nostru:

Fix la o luna dupa Tabara de Halooween, va invitam la o noua aventura:) Tabara de 1 Decembrie are loc in perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, tot la Predeal. Vom merge la Hotel Atelier, iar programul l-am gandit functie de conditiilor meteo.

Din experienta anilor trecuti, la inceput de decembrie putem avea conditii foarte diferite: in unii ani am avut zapada numai buna pentru schi, in altii ne-am putut catara la tricou cu maneca scurta! Asadar ne pregatim si pentru schi, dar si pentru drumetii sau catarat.
Indiferent de vreme insa, intr-o zi vom merge la Paradisul Acvatic sa ne balacim si sa ne dam in tobogane, iar in alta in Parcul de Aventura. Daca vremea o va permite, vom face drumetii la cabana Garbova si in Canionul 7 Scari. Dupa-amiaza vom face o plimbare cu torte, vom cauta comori, ne vom juca si vom pregati Ziua Romaniei ascultand povesti si construind steaguri tricolore:) Mai multe detalii gasiti aici.

De asemenea, in spiritul Tabere cu Suflet, ne vom antrena si vom participa la mai multe competitii Tabere cu Suflet🙂 Si cum sezonul de schi bate la usa, vom face antrenamente specifice in fiecare zi.

Costul taberei este de 900 lei, suma care reprezinta echivalentul a 200 Euro. Pentru plata unui avans de minim 300 lei pana luni, 7 noiembrie, beneficiati de reducerea de Early Booking (10% reducere).

Prin achitarea integrala a costului taberei, 10% din suma este directionata catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim copiilor fara resurse materiale, posibilitatea sa mearga gratuit in tabere.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s