Tabara lui Mos Craciun

moscraciunV-ati pregatit schiurile? Caci la munte a nins, iar Iarna bate la usa:)
Tabara lui Mos Craciun din 18-23 decembrie deschide sezonul Taberelor de Schi si Snowboard! Saptamana aceasta puteti beneficia de  o reducere atragatoare, prin programul Early Booking!


Tabara lui Mos Craciun are loc la Predeal, in perioada 18-23 decembrie. Ca de obicei, vom sta la Hotel Atelier, chiar langa partie. Vor fi mai multe grupe de schi si snowboard, iar in aceasta perioada partia este libera, asa ca putem profita din plin 🙂
La Predeal sunt tunuri si ar trebui sa nu avem probleme cu zapada. Iata cum au fost conditiile in ultimele 7 editii:)

Inscrierile se fac aici, iar pentru plata unui avans pana luni, 14 noiembrie, beneficiati de o reducere de Early Booking, astfel incat pretul total al taberei este de 1100 lei. Initial, termenul era pana sambata, 12 noiembrie, insa o mamica din Ploiesti ne-a sunat si ne-a rugat sa prelungim termenul pana luni. Am cerut, la randul nostru, acordul celor de la hotel si l-am obtinut pentru toata lumea. Ca urmare, termenul pentru reducerea de Early Booking se prelungeste 🙂 Va rugam doar sa confirmati plata pana luni, 14 noiembrie.

De asemenea, va rugam sa tineti cont ca pana pe 25 noiembrie biroul Tabere cu Suflet se inchide. Platile se pot face in continuare in contul Asociatiei, iar Inscrierile se pot face aici. Comunicarea insa se va face cu intarziere.

Va multumim si va asteptam cu drag!

Advertisements

One thought on “Tabara lui Mos Craciun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s