Masina Tabere cu Suflet

masinaIncepand din aceasta toamna, Asociatia Tabere cu Suflet are in dotare o masina de 8+1 locuri, cu care speram sa aducem un Zambet pe buzele a mii de copii!

Pentru a organiza o tabara in conditii bune, un mijloc de transport propriu este absolut necesar.
Chiar daca transportul copiilor se face cu trenul, este nevoie de masina pentru bagaje. In plus, in unele tabere, programul presupune deplasarea cu masina catre diferite activitati. Spre exemplu, in Tabara de Halloween am mers la faleza de catarat si la piscinele de la Paradisul Acvatic.
Neavand o masina, pana acum am fost nevoiti sa inchiriem. Le multumim colegilor de la Radu Travel si Mountain Adventure pentru ajutor 🙂 Au fost insa si experiente mai putin placute, ceea ce ne-a facut sa ne dorim si mai mult un microbuz. Preturile mari insa ne-au facut sa amanam momentul, iar masina parea un vis din ce in ce mai indepartat!

Iata insa ca, acum, la 9 ani de la prima tabara, Asociatia Tabere cu Suflet are o masina de 8+1 locuri pentru transportul copiilor si al bagajelor:)

Multumim tuturor Prietenilor Tabere cu Sulfet, care, venind in tabere, ne-au ajutat sa achizitionam aceasta masina!
De asemenea, multumim Prietenilor de la Libra sustine Performanta, precum si tuturor celor care, prin donatiile lor, au contribuit la achizitionarea aceastei masini.
Nu in ultimul rand, multumim d-lui Paul Hruban, un prieten de suflet, caruia i-am impartasit visul nostru intr-o seara, dupa o zi de schi, acum ceva ani. Abia il cunoscusem, insa el si-a folosit intreaga expertiza, aproape cu insistenta, mergand cu noi si ajutandu-ne sa ne indeplinim visul!

Speram sa fie intr-un ceas bun si sa ne ajute sa aducem un Zambet pe buzele a mii de copii:)

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

One thought on “Masina Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s