Tabara de 1 Decembrie

1dec1Am modificat locul si pretul Taberei de 1 Decembrie! Tabara va avea loc in perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, la Sinaia, iar pretul este de 700 lei. 
Tabara de 1 Decembrie are loc in zilele libere de Sf.Andrei (30 noiembrie) si Ziua Romaniei (1 decembrie), ce fac punte cu weekendul. Asadar,  va invitam la o noua aventura!

Programul l-am gandit functie de conditiilor meteo, caci, din experienta anilor trecuti, la inceput de decembrie putem avea conditii foarte diferite. Intr-un an am avut zapada numai buna pentru schi, iar alta data ne-am putut catara in tricou cu maneca scurta! Asadar ne pregatim si pentru schi, dar si pentru drumetii sau catarat.
Indiferent de vreme insa, intr-o zi vom merge la Paradisul Acvatic sa ne balacim si sa ne dam in tobogane, iar in alta in Parcul de Aventura. Vom face de asemenea drumetii in Poiana Reginei si pe Drumul Legionarilor. Dupa-amiaza vom face o plimbare cu torte, vom cauta comori, ne vom juca si vom pregati Ziua Romaniei ascultand povesti si construind steaguri tricolore:) Mai multe detalii gasiti aici.

De asemenea, in spiritul Tabere cu Suflet, ne vom antrena si vom participa la mai multe competitii Tabere cu Suflet🙂 Si cum sezonul de schi bate la usa, vom face antrenamente specifice in fiecare zi.

Costul taberei este de 700 lei.

Incepand de anul acesta, 10% din suma este directionata catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim copiilor fara resurse materiale, posibilitatea sa mearga gratuit in tabere.

Va multumim si va asteptam cu drag!

 

Advertisements

One thought on “Tabara de 1 Decembrie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s