Ultimul Weekend Activ

taberecusuflet107Duminica, 11 decembrie, va invitam la ultimul Weekend Activ din acest an! Vom inchide sezonul turelor velo cu o plimbare pe traseul Tabere cu Suflet din padurea Cernica, apoi vom organiza o Vanatoare de Comori 🙂

Weekend Activ

Ce: Tura cu bicicletele & Treasure Hunt (pentru copii)

Cand: Duminica, 11 decembrie 2016

Unde: Cernica

Traseu: Traseul are 20 km iar diferenta de nivel este practic nula. Vom merge pe drumuri forestiere si pe poteci de pamant.

Cine: Oricine este bine venit, indiferent de varsta. Tura nu dureaza foarte mult, asa ca avem timp sa mergem si la vot:)

Cost: 25 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Ce oferim: Asistenta ghid, supraveghere copii, apa, gel energizant pentru Tura Velo, respectiv busole, indicii, brosura Treasure Hunt si premii pentru Cautarea de Comori :)

Inscrieri: Aici. Dupa ce va inscrieti, veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este marti, 6 decembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva poze de la ultima iesire cu bicicletele pe acest traseu.

Programul Iesirilor de Weekend se gaseste aici.


Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

One thought on “Ultimul Weekend Activ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s