Programe Schi si Snowboard

taberecusufletVreti sa descoperiti minunata lume a alunecarii pe zapada? Va propunem mai multe variante pentru initiere si perfectionare la Schi sau Snowboard, alaturi de echipa Tabere cu Suflet! Programele sunt flexibile, avand durata de o ora, o zi sau o saptamana. Cursurile pot avea loc tot timpul anului: iarna pe zapada, iar vara pe partia indoor:)

Program Discovery

Este destinat celor care vor sa se initieze in schi / snowboard. Copiii sub 6 ani vor invata prin metoda fara plug. Un monitor va lucra cu Dvs. 5 zile (20 ore), in grupe de 4 – 10 persoane. Pret: 110 Euro/pers. Reducere 10% pentru rezervare cu o luna inainte.

Program Day by Day

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu Dvs. timp de o zi (4 ore) in grupe de minim 3 persoane. Pret: 40 Euro / pers / zi. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

Program Exclusive

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu Dvs. individual. Durata programului si locul ales vor fi stabilite de comun acord. Pret: 20 Euro / pers / h. Recomandam un numar minim de ore. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

Program Indoor

Doriti sa va initiati in tainele Schiului tot timpul anului, fie Vara, fie Iarna? Vreti sa invatati sa virati inainte de a pune schiurile pe zapada? Va invitam pe Partia de Schi Indoor din Bucuresti, deschisa 9 luni / an. Pretul este de 50 lei / pers / h, exclusiv intrarea in centru (L-V: 35 Ron; S-D: 50 Ron). Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

Program Perfomanta

Este destinat celor care vor sa se initieze / perfectioneze in schi / snowboard. Un monitor va lucra cu Dvs. timp de o zi (4 ore) in grupe de minim 3 persoane. Pret: 40 Euro / pers / zi. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

Program Freeride

Pentru cei care iubesc powderul si vor sa se perfectioneze in schi pe vai alpine si in afara partiei. Un monitor va lucra cu Dvs timp de o zi (minim 2h). Pret: 40 Euro / pers. Reducere 10% pentru membrii Clubului Tabere cu Suflet.

Mai multe detalii despre programele de schi si snowboard gasiti aici.

Programele  sunt desfasurate de instructori atestati ISIA. Rezervarile se pot face aici.

Va asteptam cu drag!

Foto: Adina Popescu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s