Tabere de Iarna

taberecusuflet045Incep Taberele de Iarna:) De maine ne gasiti pe partiile de schi din Predeal, Sinaia, Azuga si Poiana Brasov!

Tabara lui Mos Craciun
Prima tabara este  Tabara lui Mos Craciun, care incepe duminica, 18 decembrie, la Predeal! 25 de copii intre 7 si 14 ani, vor schia si se vor distra, se vor antrena, iar la final vor concura intr-un concurs premiat chiar de Mos Craciun!

Program
Dupa Tabara lui Mos Craciun ne vom muta la Sinaia, in Tabara de Revelion din 27-31 decembrie, dupa care revenim la Predeal cu Tabara Veseliei din 2-7 ianuarie, Micii Campioni din 15-20 ianuarie, cele doua Tabere ale Vacantei din 3-13 februarie si, in sfarsit, Olimpiada Copiilor din 19-24 februarie. Vom mai merge si la Poiana Brasov, in Tabara din Postavar din 22-27 ianuarie, precum si la Azuga, in Tabara Piticilor din 12-17 februarie. Incepand din luna martie, vom merge la Sinaia, in Tabara de Martisor si in Tabara Soarelui. In afara taberelor de schi, vor fi si 4 Tabere de Snowboard. Programul taberelor se gaseste aici, iar Inscrierile se pot face aici.

Disponibilitate
La unele tabere nu mai sunt locuri disponibil, iar la altele, locurile pot fi limitate. Spre exemplu, la Tabara lui Mos Craciun din 18-23 decembrie si la Tabara Veseliei din 2-7 ianuarie, nu mai sunt locuri disponibile! De asemenea, la Tabara Vacantei din 3-8 februarie, mai sunt doar cateva locuri!
Puteti verifica disponibilitatea taberelor aici, dand click pe coloana Disponibil. Locurile in tabere se actualizeaza in timp real si in mod onest, in sensul ca statusul Epuizat se modifica in momentul in care se ocupa ferm ultimul loc disponibil.

Weekend Activ
In fiecare weekend vom organiza o iesire la schi si snowboard in cadrul programului Weekend Activ. Asadar program plin in aceasta Iarna, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari:)

Comunicare
Rugaminte mare, legata de comunicare! In aceasta perioada suntem mult pe partie si avem grija de copii,  asa ca vor fi momente cand nu vom putea raspunde la telefon. Obisnuim sa raspundem la toate apelurile, din respect pentru apelant, fie ca recunoastem numarul sau nu, de aceea ne ajuta mult, in loc sa ne sunati, sa ne trimiteti un email. Vom raspunde in aceeasi zi, imediat dupa ce se culca copiii:) Multumim pentru ajutor si pentru intelegere!

WeCare
Taberele de Schi au si o componenta WeCare, 10% din sumele incasate fiind directionate catre programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care oferim copiilor fara resurse materiale, posibilitatea sa mearga gratuit in tabere! Acest lucru este valabil doar pentru taxele achitate integral, fara reduceri. Va multumim si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s