Programul lunii Ianuarie

TabereCuSuflet041Activitate intensa in Tabare cu Suflet odata cu venirea zapezii:) Luna lui Gerar aduce o multime de TabereWeekenduri Active  si Concursuri de Schi si Snowboard!

In luna ianuarie va invitam la un prim Weekend Activ la Schi si Snowboard! Sambata, 28 ianuarie, vom merge la Sinaia, daca zapada este buna, daca nu, ne vom muta la Predeal. Ca de obicei, vom schia, ne vom distra, iar la final vom participa la Cupa Tabere cu Suflet🙂 Mai multe detalii

De asemenea, in afara de concursul de mai sus, vom avea alte 2 etape ale Cupei Tabere cu Suflet, la Predeal, pe 6 ianuarie, 19 ianuarie! Competitia este deschisa oricui si este Gratuita, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Tot in luna ianuarie, vom merge, tot la Predeal, in Tabara Veseliei, iar cei mici vor merge in Tabara Micii Campioni. In ambele tabere sunt grupe pe diferite niveluri, de Schi si Snowboard:) Inscrierile se fac aici.

Programul Taberelor se gaseste aici, iar Inscrierile se fac aici. In ce priveste Iesirile de weekend, programul Weekend Activ se gaseste aici iar Inscrierile se fac aici. Nu uitati ca membrii clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de reduceri 20% .

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s