Tabara Vacantei

taberecusuflet-0078Tabara Vacantei I din 3-8 februarie, si-a epuizat locurile! Daca doriti totusi sa veniti cu noi in tabara, in perioada Vacantei intersemestriale, in Tabara Vacantei II, din 8-13 februarie, mai sunt cateva locuri:) In plus, pana sambata, 7 ianuarie, puteti beneficia de reducerea de Early Booking!

Pentru prima Tabara a Vacantei au fost nu mai putin de 60 de cereri sau inscrieri! Hotelul Atelier, la care mergem in vacanta intersemestriala,  are 42 de locuri disponibile, iar pentru ocuparea acestora, am luat in considerare doar avansurile platite.

In cazul in care doriti sa veniti cu noi in taberele din perioada Vacantei intersemestriale, nu este o problema insa:) In Tabara Vacantei II, sau Atelier, cum am mai denumit-o, care are loc in partea a doua a vacantei, in 8-13 ianuarie, mai sunt 10 locuri. Inscrierile se pot face aici, iar pentru plata unui avans de 300 lei in contul Asociatiei pana sambata, 7 ianuarie, beneficiati de o reducere de 10%!

Daca doriti sa veniti in alta tabara de schi, aveti programul aici. Tineti cont totusi ca in unele tabere locurile sunt limitate.

De asemenea, nu uitati ca, in cazul in care doriti sa ne cunoasteti inainte de plecarea in tabara, am creat mai multe oportunitati prin programul Puntea Increderii.
Urmatoarea iesire Weekend Activ va avea loc sambata, 28 ianuarie. Mai multe detalii aici.

Pentru comunicare, va rugam sa tineti cont ca, in timpul taberelor, atunci cand suntem pe partei sau cand avem grija de copii, ne este mai greu sa raspundem la telefon. Dorinta noastra este sa raspundem la toate apelurile, indiferent daca recunoastem numarul sau nu, din respect pentru apelant. De aceea, ne ajuta mult daca preferati comunicare pe email. Vom raspunde negresit, imediat dupa ce se culca copii:)
Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s