Tabara Vacantei

taberecusuflet-0064In Vacanta Intersemestriala mai sunt cateva locuri in perioada 8-13 ianuarie! Pentru plata unui avans pana marti, 10 ianuarie, puteti beneficia de reducerea de Early Booking!

In Tabara Vacantei II, sau Atelier, cum am mai denumit-o, mai sunt 5 locuri. Tabara are loc in partea a doua a vacantei intersemestriale, in perioada 8-13 ianuarie!
O mamica  ne-a rugat sa plateasca avansul mai tarziu, deoarece isi doreste mult sa vina, insa nu are banii de avans inainte de 10 ianuarie. I-am oferit posibilitatea sa apeleze la programul Wecare Zambet pentru toti Copiii, insa a spus ca nu doreste, caci “sunt persoane care au mai multa nevoie de ajutor”. Am apreciat aceasta atitudine si, pentru a oferi tuturor aceleasi facilitati, am prelungit termenul pentru reducerea de Early Booking pana pe 10 ianuarie!

Inscrierile se pot face aici, iar pentru plata unui avans de 300 lei in contul Asociatiei pana marti, 10 ianuarie, beneficiati de o reducere de 10%!

De asemenea, nu uitati ca, in cazul in care doriti sa ne cunoasteti inainte de plecarea in tabara, am creat mai multe oportunitati prin programul Puntea Increderii.

Pentru comunicare, va rugam sa tineti cont ca, in timpul taberelor, atunci cand suntem pe partei sau cand avem grija de copii, ne este mai greu sa raspundem la telefon. Dorinta noastra este sa raspundem la toate apelurile, indiferent daca recunoastem numarul sau nu, din respect pentru apelant. De aceea, ne ajuta mult daca preferati comunicare pe email. Vom raspunde negresit, imediat dupa ce se culca copii:)
Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s