eVouchere Tabere cu Suflet

voucherts2017La finalul anului trecut, Asociatia Tabere cu Suflet a emis, prin programele WeCare, 2 eVouchere nominale, cu valoare totala de 550 lei.

Teodora Mares a primit un eVoucher de 500 lei. Ea urma sa vina cu noi in Tabara lui Mos Craciun, insa, la gara, parintii ei ne-au spus ca s-a imbolnavit si ca va aparea peste cateva zile. Am tot asteptat-o, insa, din pacate, nu a mai venit. Dupa incheierea taberei, din proprie initiativa, parintii ei au achitat intregul cost al taberei. Acest lucru este trecut in contract, insa unii parinti nu il respecta😦 Din acest motiv, gestul parintilor ei trebuie aplaudat cu adevarat! Multumindu-le pentru respectarea normalitatii, in semn de apreciere, le-am oferit cel mai mare Voucher emis vreodata de Asociatia Tabere cu Suflet:)

Al doilea eVoucher a fost primit de Ana si Andrei Petcu. Ei sunt prieteni constanti ai Tabere cu Suflet si vin in multe tabere, atat de Iarna cat si de Vara. Din acest motiv, parintii lor au cerut o reducere comerciala. Tabere cu Suflet este o Asociatie cu obiective ce nu pot fi catalogate ca materiale. Ca urmare, reducerile sunt doar sociale, iar valoarea lor este de 50% sau chiar 100%. Mai mult, reducerile comerciale nu exista, pentru ca nu isi au rostul. Am incercat sa explicam parintilor acest lucru. Au parut ca inteleg, insa argumentul lor a fost ca doamna lucreaza ca manager de achizitii la o multinationala, iar negocierea este importanta pentru dansa, fiind ca o a doua natura. Pentru ca nu vrem sa ne impunem valorile cu orice pret si pentru ca vrem sa respectam argumentele celuilalt, chiar daca sunt sau nu in acord cu valorile noastre, am decis sa le oferim un eVoucher de 50 lei.

One thought on “eVouchere Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s