Tabara Micii Campioni sub egida FIS

world_snow_daysnowkidz

In perioada 15-20 ianuarie, 30 de copii intre 5 si 9 ani se vor initia in tainele Schiului si ale Snowboardului, in Tabara Mici Campioni. Tabara are loc la Predeal si se desfasoara in parteneriat cu Ziua Mondiala a Zapezii si SnowKidz, evenimente ale Federatiei Internationale de Schi.

Tabara Mici Campioni are loc la Predeal, in 15-20 ianuarie. Vom sta, ca de obicei, la Hotel Atelier 3*, unde copiii se simt foarte bine:)

In tabara sunt inscrisi 30 de copii, care vor fi impartiti in 6 grupe, 4 de schi si 2 de snowboard, functie de nivel. Vor fi 2 grupe de Ursuleti, care vor invata prin metoda fara plug, una de Furnicute si alta de Fluturasi, iar la Snowboard vom avea Ursuleti si Fluturasi:) Vezi semnificatia denumirii grupelor aici.

La finalul taberei, toti copiii vor participa la un concurs de schi contand pentru Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard!

Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard este o competitie prin care ne propunem sa aducem copiii pe partii, sa ii incurajam sa practice schiul sau snowboardul si sa ii indrumam spre zona competitionala.

Ziua Mondiala a Zapezii este un proiect al Federatiei Internationale de Schi, ajuns la a 6-a editie, care isi propune sa aduca, o zi pe an, cat mai multi [articipanti pe partii, motivand u-i sa practice diferite sporturi de iarna. Anul acesta, evenimentul are loc duminica, 15 ianuarie.

SnowKidz este un proiect al Federatiei Internationale de Schi, care isi propune sa aducape partii, in zona sporturilor de iarna, cat mai multi copii intre 4 si 14 ani.

Aceste obiective comune au dus la incheierea unui parteneriat intre Asociatia Tabere cu Suflet si Federatia Internationala de Schi inca din 2012.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s