Programul lunii Februarie

TabereCuSuflet041In luna lui Faurar va propunem o multime de TabereWeekenduri Active si Competitii, marca Tabere cu Suflet!

Luna februarie incepe cu Taberele Vacantei – cele doua tabere legate din Vacanta intersemestriala. Mai multe detalii

Urmeaza Olimpiada Copiilor, o noua tabara la Predeal, de Pitici de aceasta data. Inscrierile se fac aiciMai multe detalii

De asemenea, sambata, 25 februarie, va invitam la un Weekend Activ la Schi si Snowboard! Ca de obicei, vom schia, ne vom distra, iar la final vom participa la Cupa Tabere cu Suflet🙂 Mai multe detalii

De asemenea, in afara de concursul de mai sus, vom avea alte 3 etape ale Cupei Tabere cu Suflet, la Predeal, pe 7 februarie, 12 februarie si 23 februarie! Competitia este deschisa oricui si este Gratuita, toate costurile fiind acoperite prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii. Inscrierile se fac pe platforma TeamXpert Sports Events.

Programul Taberelor se gaseste aici, iar Inscrierile se fac aici. In ce priveste Iesirile de weekend, programul Weekend Activ se gaseste aici iar Inscrierile se fac aici. Nu uitati ca membrii clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de reduceri 20% .

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s