Zambet pentru toti Copiii in Tabara Piticilor

taberecusuflet-0009La Tabara Piticilor, care a avut loc saptamana trecuta, la Predeal, a participat si Alex, un copil dosebit, de 11 ani, ai caror parinti nu isi permit sa il trimita in tabara. Participarea sa a fost posibila prin programul Zambet pentru toti Copiii

Alex traverseaza un moment dificil din punct de vedere emotional. Parintii sai s-au despartit de curand. Tatal sau obisnuieste sa bea si, mai rau, l-a agresat fizic, asa ca mama sa, impreuna cu el, au fugit, practic, de acasa. Lui Alex nu ii place sa vorbeasca despre aceste lucruri.
In pofida acestei traume insa, Alex s-a integrat fara probleme in grupa! Spre bucuria noastra, am descoperit un copil echilibrat, bine crescut si ascultator. Cel putin in comparatie cu alti copii care au venit insotiti de parinti, in Tabara Piticilor:)

Dupa cum era de asteptat, Alex avea nevoie de o tabara in care se pune accent pe valori si in care sa aiba posibilitatea sa se integreze, insa mama lui nu are fondurile necesare pentru a-l inscrie. DIn acest motiv, Alex a beneficiat, prin programul Zambet pentru toti Copiii, de Scoala de Schi si de transport pe cablu gratuit. Valoarea utilizata din acest program pentru Alex este de 700 lei.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s