Taberele Vacantei

taberecusuflet0373Vineri, 3 februarie, incep Taberele Vacantei! Peste 80 de copii, impartiti in 2 perioade, vor schia si se vor distra, in Vacanta Intersemestriala🙂

Tabara Vacantei are loc la Predeal, in 3-8 februarie (vineri-miercuri), fiind urmata imediat de Tabara Atelier, in 8-13 februarie (miercuri-luni). Ca de obicie, vom sta la Hotel Atelier 3*. In fiecare dintre tabere vor fi 5 grupe de schi.

La finalul fiecarei tabere, va avea loc un concurs de schi care va conta ca etapa in clasamentul Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard 2017. Concursul este deschis, si deja si-au anuntat prezenta copii foarte valorosi!

Imagini din tabara veti putea vedea zilnic pe blog.taberecusuflet.ro, iar filme pe pagina de fb.

In perioada taberei, va rugam sa tineti cont ca ne este mai greu sa raspundem la telefon. Dorinta noastra este sa preluam la toate apelurile, indiferent daca recunoastem numarul sau nu, din respect pentru apelant. De aceea, ne ajuta mult daca alegeti sa comunicati pe email in aceasta perioada. Vom raspunde negresit, imediat dupa ce se culca copii:) Multumim pentru intelegere!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s