Scoala de Schi din timpul Vacantei

taberecusuflet-0078Vacanta se apropie si, odata cu ea, incep sa se aglomereaza partiile! In ultimele 10 zile, am primit o multime de cereri pentru Scoala de Schi si Snowboard!

In urma cu un an, aveam peste 100 de cereri pentru Tabara Vacantei de la Sinaia. Anul acesta ne-am mutat la Predeal, caci la Sinaia nu este zapada si, pentru a-i ajuta pe toti cei care vor sa vina in Tabere cu Suflet, am creat doua perioade, in 3-8 februarie si in 8-13 februarie.
In fiecare dintre serii sunt, in tabara inscrisi peste 40 de copii. In afara acestora, in ultimul timp am primit peste 25 de cereri de cereri din partea unor copii externi, care nu stau in tabara, insa vor sa participe la orele de schi sau snowboard!
Cei care ne cunosc, stiu ca ne dam toata silinta pentru a-i ajuta pe toti cei care ne cer ajutorul. Asadar am contactat imediat alti instructori. Toti sunt insa antamati de mult pentru aceasta perioada, asa ca nu am primit niciun raspuns afirmativ.

Cand suntem pe partie, obiectivele noastre sunt, in ordine, sa ne asiguram ca toti copiii sunt in siguranta, sa le oferim o experienta placuta si sa le transmitem elementele tehnice necesare pentru a-i ajuta sa schieze mai bine.
Ca sa putem indeplini aceste 3 obiective, avem nevoie sa putem lucra in siguranta, cu placere si eficienta, cu grupele pe care le avem. De aceea am hotarat sa limitam inscrierile copiilor externi.
Cum cererile au venit in marea lor majoritate de la persoane necunoscute, criteriul principal al admiterii in Scoala de Schi a fost momentul in care s-a platit avansul.

Asadar, ce este de facut daca nu ati prins loc, insa vreti sa veniti sa schiati cu noi?
Presiunea nu este la fel de mare pe toate grupele! Spre exemplu, daca in grupa Ursuletilor (debutantii – vezi descrierea grupelor) din prima perioada sunt nu mai putin de 9 copii, in cea de a doua perioada sunt doar 5. De specificat ca grupele au denumiri si niveluri valorice  diferite:) Aceasta situatie se intalneste si la alte grupe. Cu alte cuvinte, este nevoie doar de un pic de flexibilitate, si totul se poate rezolva:)
Exista situatii in care, din cauza cazarii spre exemplu, nu se pot schimba perioadele. Ei bine, in acest caz oferta este si mai buna! Cine nu se poate mula pe grupe, ca sa poata totusi sa participe la Scoala de Schi, beneficiaza 10 % reducere la inscrierea intr-o tabara viitoare de schi din acest sezon:)
De asemenea, cine nu a prins loc in Scoala de Schi din timpul vacantei si doreste totusi sa schieze cu noi, are un eVoucher in valoare de 50 lei la Weekendul Activ de sambata, 25 februarie:) Mai multe detalii aici

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s