WeCare pentru programul de Schi Indoor

skiindoor500Incepand din 2015, Asociatia Tabere cu Suflet ofera cursuri si competitii de schi pe partia indoor din Bucuresti. De atunci, peste 100 de copii au beneficiat de acest program.
Totusi, din cauza neseriozitatii unora dintre cei care se inscriu, programul este in pericol sa se inchida. Pentru a continua programul de schi indoor, costurile generate de acestia vor fi acoperite din fondurile WeCare.

In ultimul timp am remarcat o anumita neseriozitate din partea parintilor care isi inscriu copiii la ore de schi, pe partia indoor de la Divertiland.
Vineri, 13 ianuarie, spre exemplu, la programul de Schi indoor erau inscrisi 3 copii. De dimineata, mama unuia dintre copii ne-a anuntat ca nu mai vine. Ramasesera doi. La ora stabilita eram pe partie, insa doar unul a aparut. Dna Nicoleta Boruna, mamica celui care lipsea ne trimite un SMS “intarzii 30 min”. Bun! Asteptam, asteptam. Alt SMS “Stam la bariera la Pipera”. Apoi, dupa o ora de asteptare, alt SMS “Parcam”. Uraaa! In sfarsit! Ne-am bucurat insa degeaba, caci nimeni nu a aparut. Sunam sa vedem ce s-a intamplat, insa nimic. Dupa alte 30 de minute de asteptare, alt SMS prin care eram anuntati ca “a aparut ceva si nu mai vin” 😦

Sedinta de schi indoor dureaza “cat rezista copilul”, undeva intre 1 si 2 ore, iar costul este de 50 lei. Pretul este modic, ceea ce face ca actiunea sa fie, practic, una ProBono. Ca urmare, motivarea provine exclusiv din satisfactia de a invata copiii sa schieze:)

In aceste conditii, am fost mai mult decat dezamagiti de intamplarea de mai sus, motiv pentru care i-am scris dnei Boruna urmatorul email:

“Speram ca totul este in regula si toate problemele care v-au impiedicat sa ne vedem la lectia de schi Indoor de la Divertiland din 13 ianuarie 2017, s-au rezolvat!

Din pacate, modul in care ati fost nevoita sa renuntati a fost, pentru noi, foarte demotivant, avand in vedere ca pretul lectiilor este modic, iar motivatia vine exclusiv din satisfactia de a invata copiii sa schieze.
Atata timp cat parintii nu raspund, la randul lor, cu un efort cat de mic, pentru a veni pe partie, ne este imposibil sa mai lucram.

Incidentul nefericit de vineri, 13 ianuarie, ne-a determinat sa cerem plata in avans, pentru a ne acoperi cheltuielile.

Pentru lectia neefectuata de vineri, 13 ianuarie, vom acoperi costul prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii. Va rugam totusi sa ne spuneti daca doriti sa acoperiti dvs acest cost.”

Evident, nu am primit nici macar un raspuns.

Nu este singura experienta mai putin placuta de la orele de schi indoor din Bucuresti (de vina o fi orasul, ba):( Ca urmare am decis sa acoperim costurile din fondurile WeCare, ca un cadou pentru o Lume mai Buna!
Va exista in continuare o taxa modica, pentru responsabilizarea celor care se inscriu, caci “ceea ce obtinem prea ieftin, socotim prea usor si apreciem cu adevarat doar lucrurile pentru care platim adevarata valoare”, dupa cum spunea un filozof din sec. XVIII.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s