Tabara din Alpi


taberecusuflet-0060In Vacanta de Primavara din aprilie 2017, vom merge in Tabara din Alpi, pe unul dintre cei mai mari si mai frumosi ghetari din Austria:) 

Pana acum sunt inscrisi 10 copii intre 5 si 16 ani, precum si 7 adulti, asa ca distractia este garantata:)

Vom merge in perioada 22-29 aprilie 2017 si vom schia la inaltime! In perioada respectiva, spatiul schiabil Zilertal Arena este inchis, asa ca vom schia pe Ghetarul Hintertux, unul dintre cei mai mari si mai frumosi din Alpi! Aici sunt o multime de partii, iar zapada este garantata tot timpul anului:) Dimineata ne vom inclazi, apoi vom face antrenamente in porti, iar dupa amiaza vom explora spatiul schiabil. Sunt 51 km de partii, deservite de 19 de instalatii pe cablu, asa ca nu avem cum sa ne plictisim:)  In ultima zi vom participa la Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard!

Ca sa fie cat mai confortabil, vom merge cu avionul! Transferul de la aeroport la hotel se va face cu un microbuz.

Pretul taberei este de 850 Euro, inclusiv avionul si transferul, iar pentru cei care vor sa vina direct acolo, pretul fara transport este 550 Euro. Deoarece data limita pentru plata avansului a trecut, exista posibilitatea ca pretul pentru transportul cu avionul sa creasca.

Mai multe detalii despre tabara gasiti aici, despre zona aici iar despre cazare aici.  Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati.
Va asteptam cu drag!

Foto: Liviu Musat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s