WeCare: Orendi

In Tabara lui Mos Craciun am primit o cerere mai putin obisnuita. Dna Corina Orendi, mama Zarei, a solicitat prin programul WeCare, o suma mai mare decat ce platise pentru tabara! Mai mult, Zara statuse si schiase cateva zile cu noi!

Motivul pentru care a apelat la programul WeCare Garantie 100% a fost legat de conditiile de cazare, mai exact de pat si de camera. Intamplator, Zara dormea in apartamentul patronului, asa ca este greu de inteles motivul invocat. Mai mult, cei de la hotel s-au oferit imediat sa schimbe patul. De fapt, dna Orendi a venit si a luat-o pur si simplu pe Zara din tabara, fara sa incerce sa comunice motivele sau sa rezolve problema. Apoi, cel care o insotea pe dna Orendi, care s-a prezentat ca “un prieten”, a insistat sa ii dam bani pe loc.

Incepand cu 2013, de cand a fost lansat proiectul Garantie 100%, am primit 6 cereri. Aceasta era insa prima in care se solicita sume pentru servicii prestate si consumate. Mai mult, suma revendicata este mai mare decat valoarea integrala a taberei, continand si sumele platita pentru skipass si inchiriere echipament, desi Zara schiase cu noi timp de 2 zile.

Cererea a fost, totusi, aprobata. Iata motivarea si raspunsul nostru la aceasta cerere:
“In legatura cu cererea de reexaminare a sumei restituite, in mod normal, prin programul Garantie 100% se ofera 100% suma ceruta. Suntem in fata unei premiere insa, caci este pentru prima oara cand cineva beneficiaza de serviciile Tabere cu Suflet  si, in plus, se cere o suma mai mare decat costul taberei. Totusi, pentru a pastra spiritul programului, va oferim suma de 700 lei, iar diferenta sub forma unui Vocher de servicii Tabere cu Suflet valabil in 2017.

As vrea sa mai adaug ca regretam faptul ca unele lucruri nu au fost la inaltimea asteptarilor dvs. Va asigur ca, daca ne-ati fi transmis orice problema ce statea in puterea noastra, s-ar fi rezolvat in cel mai scurt timp. V-am si spus acest lucru, legat de pat cel putin. Din pacate insa, ati preferat sa faceti bagajul copilului fara sa va sfatuiti cu noi, iar singurul lucru asupra caruia domnul care va insotea tot insista, a fost “partea materiala” 😦  Mai mult, cand i-am spus ca nu putem vorbi atunci, caci copiii sunt la masa si trebuie sa ii supraveghem, ne-a spus ca nu il intereseaza altceva decat problema dansului!

Pentru a putea face plata si a emite Voucherul, dar si pentru a reevalua programul Garantie 100%, care, in mod evident, nu si-a atins obiectivul pentru care a fost creat, va rugam sa ne dezvaluiti motivele pentru care ati cerut reexaminarea:

A.      Considerati ca cheltuielile noastre sunt mai mici in cazul Zarei si nu doriti sa lasati sume de bani in Asociatia Tabere cu Suflet
B.      Regretati ca Zara nu s-a integrat si doriti o compensare.
C.      Doriti sa ne dati o lectie pentru ca nu am avut disponibilitatea necesara sa vorbim cu dl care va insotea.
D.      Doriti sa ne dati o lectie din alte motive, considerand ca trebuie sa fim pedepsiti.
E.       Este important pentru dvs sa negociati, in general.
F.       Aveti, pur si simplu, nevoie de acesti bani.
G.     Vreti sa profitati de programul nostru WeCare,
H.      Alta varianta (va rugam sa detaliati)
Va rugam sa indicati punctul / punctele potrivite si sa indicati in procente gradul in care se potrivesc cel mai bine motivelor dvs.”

Nu am primit niciun raspuns, insa, din probitate, am platit suma si am emis Voucherul.

Proiectul Garantie 100% urmeaza sa fie reevaluat si, pana la definitivarea noilor criterii, se suspenda activitatea acestuia. Mai multe detalii

One thought on “WeCare: Orendi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s