Tabara Soarelui 2017

TabereCuSuflet.SinaiaIn Vacanta de Primavara din aprilie 2016 va invitam la Sinaia, in Tabara Soarelui🙂 Timp de o saptamana vom schia si ne vom da cu placa la Cota 2000, vom participa la Cupa Tabere cu Suflet si ne vom distra pe cinste!
Pentru plata din timp beneficiati de reducerea de Early Booking!

Imediat dupa Paste, in perioada 17-22 aprilie 2017 vom merge in Tabara Soarelui. Vom sta la Hotel Cota 1400 3* si vom schia in fiecare zi in Valea Dorului, la 2000 m altitudine. Avem 3 mese pe zi, plus gustari pe partie.
In timpul taberei vor avea loc mai multe etape ale Cupei Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard! La concurs sunt invitati toti copiii din Tabere cu Suflet!

A nins in Valea Dorului asa ca se schiaza bine la aceasta ora:)
Mai multi parinti ne-au intrebat ce se intampla daca nu este, totusi, zapada. Tabara se va tine cu siguranta! Raspunsul complet se gaseste pe pagina de Intrebari Frecvente: Din pacate nu avem puterea sa controlam vremea. Pentru ca taberele de schi / snowboard depind de zapada, am creat un plan de backup in cazul in care nu este suficienta pentru a putea schia. In primul rand ne vom orienta catre o alta statiune cu mai multa zapada si vom merge acolo. Daca nicio statiune din apropiere nu are zapada suficienta, tabara se va organiza cu un profil schimbat.
O alta statiune cu mai multa zapada nu exista, asa ca, daca nu este deloc zapada, vom face drumetii, ne vom catara, vom cauta comori si vom face o multime de lucruri interesante:) Este greu de crezut insa, caci in ultimii 7 ani a fost de fiecare data zapada in aceasta tabara! Se poate vedea in pozele de anii trecuti daca nu credeti:)

Pretul este redus cu 10% in cazul in care se plateste un avans minim de 300 lei pana miercuri, 22 martie. Pretul include cazarea, masa, concursul, transportul, instruirea si supravegherea copiilor.

Mai multe detalii despre tabara gasiti aici, iar pentru Rezervari intrati aici!

Va asteptam cu drag!

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s