WeCare pentru o Casa


WeCare.ParvanPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa raspundem la toate, oferindu-ne ajutorul, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe noua pagina WeCare Filantropica, in speranta ca alti oameni inimosi vor putea ajuta la randul lor!

De curand, am primit o invitatie pe Facebook pentru o pagina intitulata “O casa pentru familia Parvan”. Invitatia era de la Dana Gradinaru. Am cautat si am gasit cateva poze , precum si urmatorul text:

„In 2015, impreuna cu Carmen Plesea si Costin Tudor am vizitat familia Parvan din satul Holbav, Brasov, pentru a le duce citeva ajutoare. Situatia familiei m-a impresionat foarte mult. Intr-o zona extraordinar de frumoasa, acesti oameni se luptau din greu pentru existenta zilnica. Si nu pentru ca ar fi foat lenesi. Nici pe departe. Tatal lucra cu ziua, la padure sau la oi, mama avea grija de copii si de gospodarie.
Dar saracia nu poate fi depasita cit timp nu ai un venit sigur si un acoperis deasupra capului. In 2015 locuiau intr-o “casa” de 3×3, 6 suflete. 2 paturi, o masa si o soba era tot avutul lor. O soba care scotea fum si le punea viata in pericol. Cu ajutorul unui sufetist le-am cumparat o soba noua. Dar cel mai rau, casa nici macar nu era a lor, era inchiriata. Au fost nevoiti sa se mute anul trecut, au inchiriat alta casa, au muncit sa o faca locuibila dar din nou trebuie sa se mute. Foarte greu ajung copiii la scoala, fac mai mult de o ora, iarna sau vara, pina la microbuzul care ii duce la scoala. Tot ce isi doresc este o casuta a lor, oricit de mica. Haideti sa ii ajutam!

Daca este cineva dispus sa ajute, se da un cont in care puteti dona: RO82INGB0000999900036489, Gradinarui Daniela, ING Bucuresti

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Foto: Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s