Pe traseele de bicicleta de la Azuga

TabereCuSuflet.154Duminica, 7 mai, va invitam la Azuga, intr-o tura de recunoastere, pe frumoasele trasee MTB de la Azuga!
Vom vedea traseele de concurs de la Cupa Tabere cu Suflet MTB, ne vom delecta cu narcisele salbatice din Rezervatia de Narcise, vom admira Abruptul prahovean si ii vom afla Povestile🙂

Trasele de la Azuga sunt memorabile, impresionand prin frumusetea perisajelor! “Nu as mai vrea sa plec de aici!” spunea cineva din echipa de organizare la ultima tura pe acest traseu.
Vom admira crestele inzapezite ale Bucegilor si Cetatea Costilei, vom strabate Rezervatia de Narcise si vom admira florile salbatice!
De asemenea, vom vedea traseele de concurs de la Cupa Tabere cu Suflet, competitie care va avea loc in weekendul 27-28 mai 2017.

Weekend Activ

Ce: Tura cu bicicletele

Cand: Duminica, 7 mai

Unde: Azuga

Distanta: Sunt 2 variante:

  • 23 km / 330 m diferenta de nivel,
  • 35 km / 600 m diferenta de nivel.

Prima varianta este pe drumuri forestiere, cea de a doua, pe drumuri forestiere si poteci prin padure. La varianta a doua vom urca cu telegondola si vom lua startul la 1540 m.

Ce oferim: Indrumare traseu, supraveghere copii, apa, gel energizant si garantia unei zile frumoase 🙂 La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti pana marti, 2 mai.

Cost: 50 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.
Concurentii inscrisi la Cupa Tabere cu Suflet MTB beneficiaza de gratuitate.

Inscrieri: Aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este marti, 2 mai.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima Tura Velo de la Azuga.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

2 thoughts on “Pe traseele de bicicleta de la Azuga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s