Tabara Soarelui – In Drumetie

TabereCuSuflet133Astazi a fost zi de iarna veritabila in Tabara Soarelui🙂 A nins viscolit si un strat proaspat de zapada s-a asternut peste munte! Cum telescaunul nu a functionat din cauza vantului, am facut o frumoasa drumetie prin padure!

De dimineata am facut inviorarea, apoi ne-am pregatit sa urcam pe partie. Spre bucuria noastra, 3 copii din Tabere cu Suflet – Stefan, Ana si Vlad – au venit special din Bucuresti pentru a ni se alatura si a participa la Cupa Tabere cu Suflet 🙂
Din pacate insa, vantul era prea puternic pentru ca instalatiile sa functioneze:( Asa ca am asteptat cuminti, la hotel, sa se linisteasca si sa ne permita sa urcam. Ca sa nu pierdem timpul, am fost in sala de jocuri si am jucat Saboteur, tenis de masa, fotbal de masa si biliard.

Cum vantul nu s-a potolit, dupa masa de pranz am pornit in drumetie spre Schitul Sf. Ana. Aici ne-am intalnit cu Parintele Nicolae, care ne-a primit cu oua rosii, cozonac si multe povesti pline de invataminte:) Dupa ce ne-am incalzit, am plecat mai departe pe Poteca Ursilor. Ghizi ne-au fost chiar Parintele si Bubu – uriasul sau caine ciobanesc, care ne-au aratat o multime de lucruri frumoase:) Am urcat chiar si la doua pesteri ascunse sub zapada groasa.

Foto: Tabere cu Suflet

 

One thought on “Tabara Soarelui – In Drumetie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s