Tabara Soarelui – Zapada, nu gluma:)

TSDupa ninsorile din ultimele zile, astazi am avut parte de multa zapada in Tabara Soarelui🙂

Astazi, la Sinaia, s-a incheiat Tabara Soarelui cu o zi de poveste:) De dimineata, cand ne-am trezit, totul era acoperit de un strat imbietor de zapada! Ne-am facut bagajele rapid, apoi am urcat la Cota 2000. Aici am ajuns odata cu ratracul, asa ca am profitat si am facut cateva ture in Valea Dorului, pe Scandurari si pe Varianta.
Din pacate, zapada era prea moale pentru a tine concursul final al taberei. Dupa o scurta sedinta cu copiii, am decis ca in loc de concurs, sa incercam sa coboram pana la Cota 1400 pe schiuri. Era o premiera, caci anul acesta a fost zapada putina la Sinaia si nu am apucat sa facem acest lucru!
Zis si facut! Am coborat pe Drumul de Vara, iar bucuria a fost maxima:) Am ajuns pana in fata hotelului pe schiuri! Si cum zapada era, parca, din ce in ce mai multa, am hotarat sa continuam si sa coboram pana in Sinaia!

In masina, am rugat copiii sa isi spuna impresiile. Majoritatea au spus ca cel mai mult le-a placut schiul de astazi:) Vom reveni cat de curand (dupa Tabara din Alpi) cu toate Impresiile!

Iata pozele din aceasta zi:

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Tabara Soarelui – Zapada, nu gluma:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s