WeCare pentru Madalina

Wecare.MadalinaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa raspundem la toate, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi vor putea ajuta la randul lor!
De curand, am primit o cerere de ajutor pe pagina de facebook:

Cererea a venit de la Echipa Daimon. Iata textul:

„Cand incerci sa-ti cauti cuvintele potrivite, risti sa nu le mai gasesti deloc! Asta se intampla cand vrei sa vorbesti despre oameni atat de minunati dar mai ales atat de apropiati!
Este vorba de colega noastra Alexandra Madalina, draga noastra Mada, care se lupta cu o boala necrutatoare, cancer limfatic.

Salvarea ei ar putea veni din Israel, dintr-o operatie de transplant medular. Insa, aceasta este o operatie costisitoare, pe care Madalina si familia ei nu si-o permit. Costurile totale se ridica la suma de 100 000 EURO.
Este o suma fabuloasa pentru ea, cum este si pentru noi toti dealtfel, insa impreuna putem transforma aceasta suma in realitate.

Madalina are nevoie de acest transplant cat mai repede, in conditiile in care fiecare zi conteaza pentru ea.

In aceasta perioada ne gandim la ce cadouri scumpe sa le luam celor dragi , dar uitam ca cel mai scump cadou este sanatatea, care de cele mai multe ori nu poate fi cumparata. Insa de data aceasta avem aceasta sansa: sa oferim unei persoane minunate cel mai pretios cadou: SANATATEA!

Noi speram ca impreuna cu TINE, cu Prietenii TAI, cu Prietenii Prietenilor TAI, sa reusim sa oferim din nou ZAMBATUL pe chipul MADALINEI.”

Daca este cineva dispus sa ajute, mai multe detalii se gasesc pe pagina de facebook Impreuna o ajutam pe Madalina

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Sursa: Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s