Tabara de Echitatie

TabereCuSuflet160Vara aceasta am ales un alt loc de poveste pentru Tabara de Echitatie! Sinca Noua este un loc pe cat de frumos, pe atat de interesant, iar centrul de echitatie de aici ne va oferi o experinta multiculturala!

Cand vine vorba de Taberele de Vara, prima care isi epuizeaza locurile este Tabara de Echitatie!
La inceput, primele tabere au avut loc la centrul Diana, de la Rasnov, apoi la herghelia Barabas Levarda de la Arcus, din jud. Covasna. Anul acesta a venit randul sa exploram un alt loc deosebit – centrul de echitatie de la Sinca Noua, jud. Brasov!

Din capul locului trebuie spus ca nu suntem niste peregrini. Ne place sa construim si, de obicei, prindem radacini intr-un loc. Pentru tabara din aceasta vara insa, inca nu am primit  confirmarea pentru cazare in locul unde am fost anul trecut si, fiind vorba de copii, este important sa stim unde mergem si ce facem cu mult timp inainte.

Asa ca saptamana trecuta am fost sa vedem mai multe centre de echitatie.
Cel mai mult ne-a atras centrul de la Sinca Noua! Am gasit aici o echipa frumoasa, cat se poate de profesionista in ce priveste echitatia, cu un patron neamt si instructori vorbitori de lb. romana, engleza si germana.
Hotelul este de-a dreptul chic, iar camerele cat se poate de confortabile! Capacitatea de cazare este ceva mai mare decat la taberele anterioare, lucru care ne bucura, caci nu este placut sa fii nevoit sa refuzi copii! Si chiar daca nu ocupam toate locurile, pentru ca nimic sa nu ne strice distractia, hotelul va fi rezervat 100% pentru noi!
Zona este frumoasa, iar in jur se afla o multime de obiective, pe care le-am explorat deja in turele de bicicleta, si pe care le vom vizita si acum.
Complexul megalitic si biserica rupestra de la Sinca Veche sunt doua monumete stravechi, din vremea dacilor, iar vizitarea lor reprezinta un adevarat popas pentru suflet! Alte doua monumente pe care le vom vedea sunt Biserica din lemn sau Podul Negru si Podul Ilii.
Mancarea este 100% naturala! Proprietarul, o persoana cu totul deosebita, ne-a explicat cum se pregateste in casa fiecare fel si ne-a rugat sa transmitem povestea copiilor, astfel incat sa aprecieze mai mult mancarea.

Inscrierile se fac aici. Grabiti-va insa, caci mai sunt cateva locuri!
Pentru plata unui avans cu o luna inainte de inceperea taberei, beneficiati de reducerea de Early Booking.

Iata cateva poze de la Sinca Noua:

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

One thought on “Tabara de Echitatie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s