Tabere cu Suflet 2016 in cifre

DaruiesteEste vremea Bilanturilor! In 2016, Asociatia Tabere cu Suflet a organizat 85 de Evenimente – TabereCompetitii si Weekenduri Active – la care au participat 1800 de copii, iar prin programele WeCare ale Asociatiei, au fost ajutati 500 de copii!

In 2016, Asociatia Tabere cu Suflet a organizat nu mai putin de 9 Tabere de Schi si 10 Tabere de Vara, la care au participat 282 de copii. Este o crestere apreciabila, de 58% la numarul de tabere, iar la numarul de copii este si mai mare, 62%!
In afara de Tabere, au avut loc 40 de activitati de Weekend la care au luat parte 819 participanti, precum si 42 de competitii sportive la care au participat 463 copii si 221 adulti.

In ce priveste activitatea WeCare, 26 copii au beneficiat de tabere si activitati de weekend, gratuit sau cu reducere, prin programul Zambet pentru toti Copiii iar 463 de copii au participat gratuit la diferite evenimente sportive prin programul Sport pentru toti Copiii. In afara acestora, 3 persoane au beneficiat de avanataje materiale prin programul Garantie 100%, iar 5 persoane au beneficiat de gratuitate la competitiile sportive prin programul Fara Taxa. Din pacate, programul Jucarii pentru Copii a fost inchis in cursul acestui an din lipsa de fonduri, iar proiectul Garantie 100% s-a incheiat pentru ca nu si-a atins obiectivele WeCare. vom reveni cu detalii cat de curand

Pentru toate clipele frumoase petrecute impreuna in acest an, pentru lectiile invatate si pentru ca ne-ati ajutat sa fim mai buni, va multumim din suflet:) Doamne ajuta!

One thought on “Tabere cu Suflet 2016 in cifre

Leave a comment