Ziua Mondiala a Apei

Fara Apa, Viata nu ar fi posibila! Ziua Mondiala a Apei, sarbatorita in fiecare an pe 22 martie, este de fiecare data un nou prilej sa ne amintim acest adevar simplu.
Inca de la infintare, Asociatia Tabere cu Suflet participa fara intrerupere la acest eveniment! Anul acesta, prin proiectul Eco WeCare, vom organiza o iesire de constientizare, cu bicicletele, pe malul lacului Titan din Bucuresti.

Apa este resursa naturala cea mai importanta de pe planeta! Si este finita si din ce in ce mai rara! Anul acesta, tema Zilei Mondiale a Apei, este reducerea consumului de apa si reutizarea ei!

Pana in 2030, cererea mondiala de apa se va dubla. În același timp, ca urmare a creșterii populației, accelerată de urbanizare și dezvoltarea economică, cantitatea de apa uzata, rezultata din procese industriale sau din actovotati casnice, este din ce in  ce mai mare. Oportunitățile din exploatarea acestor ape sunt imense. Haideti sa reducem si sa refolosim!

Anul acesta, Asociatia Tabere cu Suflet va organiza o plimbare  cu bicicletele pe malul lacului Titan din Bucuresti. In timpul plimbarii, vom vorbi despre apa si despre importanta ei in viata noastra.
Iesirea face parte din proiectul Eco WeCare si este ProBono. Pentru mai multe detalii, va rugam sa va inscrieti aici.

One thought on “Ziua Mondiala a Apei

Leave a comment