Zambet pentru toti Copiii

logoZambetProiectul WeCare Zambet pentru toti Copiii a fost lansat in 2010, devenind functional in vara anului urmator. De atunci, 60 de copii au beneficiat de acest program, participand gratis sau cu reduceri la programele Tabere cu Suflet:)
Incepand cu Tabara de 1 Decembrie, 10% din pretul taberelor va fi directionat catre programul WeCare!

Programul WeCare contine mai multe proiecte prin care incercam sa oferim copiilor tabere gratuite, participari gratuite la competitii, jucarii si alte facilitati pentru o Lume mai Buna! Mai multe detalii

Programul a fost lansat in anul 2010, in plina criza economica. Pentru multi, a fost o perioada foarte dificila. Un parinte ne-a sunat odata si ne-a spus ca si-ar dori foarte mult sa isi trimta copilul in tabara, insa isi pierduse serviciul si nici perspectivele nu erau prea roze, asa ca nu isi putea permite. Nu am stat mult pe ganduri si i-am oferit un loc in tabara. Asa s-a nascut proiectul  Zambet pentru toti Copiii, cel mai important din programele WeCare!

Din 2011, cand am inceput efectiv sa derulam programul, nu mai putin de 58 de copii au venit in tabara gratuit sau cu reducere, iar numarul copiilor care vor beneficia de programul Zambet pentru toti Copiii va creste. De curand am aprobat cererea pentru Vlad Stroia, care va veni in Tabara Veseliei din ianuarie 2017!

Iar vestile bune continua!
Pana in acest an, fondurile obtinute din tabere erau impartite intre acest program si fondul pentru achizitionarea unui microbuz pentru tabere. Cum acest deziderat a fost indeplinit in aceasta toamna, incepand cu Tabara de 1 Decembrie ne putem concentra pe strangerea de fonduri pentru programele WeCare.

Astfel, 10% din pretul integral al taberelor va fi directionat catre programul Zambet pentru toti Copiii. Suma va fi directionata in cazul in care se plateste pretul integral al taberei, fara reduceri de Early Booking.

Acesta este motivul pentru care in Tabere cu Suflet sunt doar reduceri sociale, nu si comerciale. Speram sa avem parte de intelegerea dvs si sa ne sprijiniti in strangerea fondurilor pentru programele WeCare.

Va multumim si va invitam sa oferiti, impreuna cu noi, cat mai multe Zambete pentru Copii!

5 thoughts on “Zambet pentru toti Copiii

Leave a comment