Zambet pentru toti Copiii in Tabara Veseliei

taberecusuflet074In Tabara Veseliei, dna invatatoare Ionescu Elena de la scoala particulara Olga Gudynn, impreuna cu fiul ei Sergiu, au beneficiat de programul WeCare Zambet pentru toti Copiii!

Dna invatatoare ne-a contactat din timp, spunand ca vrea sa vina cu un grup de copii in Tabara Vacantei din februarie 2017. Apoi, ne-a spus ca ar vrea sa vina cu fiul ei, sa invete sa schieze. Desi nu s-a exprimat direct, parea sa fie o cerere de servicii gratuite in schimbul unei promisiuni de a aduce cativa copii in taberele noastre.

Pe 2 ianuarie 2017, chiar in ziua in care a inceput Tabara Veseliei, in timp ce eram pe drum deja cu copiii, am primit un telefon de la dansa in care ne spunea ca este in tren si ca vine cu fiul ei, sa participe ca externi, adica fara sa stea in tabara, la cursurile de schi. I-am spus ca este putin cam tarziu si ca grupele au fost formate deja. Cum insa ne propunem sa ajutam pe toata lumea, ne-am dat toata silinta si i-am acceptat. Am rugat-o, doar, sa plateasca avansul minim pentru Scoala de Schi.
Mai trebuie spus ca, metoda de predare la adulti fiind diferita de cea de la copii, am adus un instructor special care sa poata sa invete in paralel prin cele doua metode.

In prima dupa-amiaza au venit, si-au inchiriat echipament si au schiat putin, caci fiind o tabara mare, a durat ceva mai mult sa etichetam echipamentele copiilor. A doua zi dimineata ne-a transmis ca nu vine deoarece se simte rau. Spre surpriza noastra, dupa-amiaza au venit la centrul de inchirieri si au luat echipamentul, fara sa ne contacteze insa 😦
Am incercat sa ii contactam noi si, dupa mai multe nereusite, am aflat ca sotul doamnei invatatoare era foarte dezamagit ca s-a pierdut mult timp in prima zi.
Desi fusesera avertizati in prealabil despre limitele din perioadele de vacanta, precum si de faptul ca este nevoie de intelegere si flexibilitate din partea celor externi, ne-am asumat acest lucru si ne-am cerut scuze ca nu ne-am ridicat la nivelul asteptarilor.

Le-am explicat cheltuielile cu monitorii, cu echipamentul si cu skipassul si i-am rugat sa ne spuna daca le pot acoperi. Cum nu am primit niciun raspuns, am decis sa acoperim noi aceste cheltuieli prin programele WeCare Zambet pentru toti Copiii si Ajutor pentru o Lume mai Buna. Valoarea utilizata pentru a acoperi cheltuielile generate de dna invatatoare Elena Ionescu este de 412 lei.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

One thought on “Zambet pentru toti Copiii in Tabara Veseliei

 1. Este foarte urat din partea dvs.sa aruncati cu noroi intr-un cadru didactic si sa aduceți in discutie si numele unei scoli de renume.
  Nu s-a pus problema niciodata de gratuitate, la niciun curs , doream doar sa ne convingem de profesionalismul dvs. inainte de a o organiza Tabara propriu’ zisa. Si ne- am convins cand am vazut ca ati ținut în frig si in picioare toți copiii pt echipare, timp de 2 ore, cand puteati sa-i lăsați intr- un loc apropiat încălzit, ca aveti aceasta posibilitate, nu erați deloc organizați, v- am ajutat la echiparea copiilor fara sa-mi cereți, tot ca sa fie bine, sa ne echipam mai repede, va amintesc ca o fetita a cazut pe gheata si s- a umplut de sânge, erați in fata si nimeni altcineva nu i- a scordat niciun ajutor pentru ca nu era nimeni atent si la copii. Eu am ajutat-o si am adus- o la centru de închiriere de mana. In acea zi ne- ati cerut taxa întreaga pt. serviciul de monitor Schi care a constat in 15 minute, restul pana la 2 ore fiind pierdut cu echipare si filmare pe partie……nu uitati ca ati discutat cu Sotul meu, care era foarte dezamăgit de serviciile dvs. si am stabilit ca nu mai participăm la acest curs de schi in care se încasau bani la negru, fara contract, semnătura, factura pt. niste servicii aproape inexistente datorita nr. mare de copii din grupe si a modului defectuos in care va desfasurati activitatea. Nu este admis sa spuneti ca ati angajat un monitor de schi special pt mine si copilul meu, deoarece noi n- am beneficiat de monitor personal. In grupele care le aveati era un monitor la 8-10 copii si nu puteti spune ca pt. noi, 2 pers., trebuia un monitor de schi in mod special. Nu va datorez absolut niciun ban,
  am achitat serviciile de închiriere a echipamentului in prima zi si este inadmisibil sa cereți bani pt acea sedinta de 15 min . Ne- am convins din prima zi ca nu puteti onora cursurile de schi nici la un nivel mediu. Pt.zilele urmatoare am hotarat eu cu Sotul meu sa nu mai continuăm aceste ore si chiar am ales o alta varianta cu monitor personal pentru mine si copilul meu din Poiana Brasov.

  Vă recomand ca pe viitor sa manifestații mai mult respect fata de cadrele didactice, de oameni in general si mai ales de copii.
  Cu regret si dezamăgire prof.inv.primar Ionescu Elena

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s